2022-02-03 07:54:31• hírek • Szatmár.ro

Hosszabbított ügyfélfogadás a Demokrácia Központban

Az EMNT és a Demokrácia Központ szatmárnémeti munkatársai közösen az EMNP és az Erdélyi Magyar Szövetség területi képviselőivel már az év eleje óta intenzív tájékoztató munkát és regisztrációs kampányt végeznek az április 3-án sorra kerülő magyarországi választások kapcsán.

Ezúton ismételten hangsúlyozni szeretnék, hogy aki nem kérte még felvételét a választói névjegyzékbe, az március 9-ig tegye meg, hiszen csak így nyer jogot a szavazásra, aki pedig nem emlékszik, hogy az előző választások alkalmával hova kérte a választói levélcsomagot, vagy időközben módosultak adatai, az frissítse regisztrációját.

Ezen ügyintézésekben az iroda munkatársai készséggel állnak ügyfelek rendelkezésére, de az általuk működtetett www.valasztas.info honlapon is minden hasznos tudnivalót és elérhetőséget megtalálhatnak az érdeklődők.

A minél szélesebb körű és kényelmesebb szolgáltatás érdekében a szatmárnémeti iroda ügyfélfogadási idejét 2022. február 7-től meghosszabbították, így minden munkanapon 9 és 19 óra között várják az ügyfeleket.

Kérik továbbá azokat, akik segítségre szorulnak a regisztrációjukban és személyesen is felkeresik irodát, hozzák magukkal lakcímkártyájukat és a romániai személyigazolványukat Szatmárnémetibe az Árpád (most Vasile Lucaciu) utca 18 számra, vagy hívják a 0261 768110-es rögzített telefont vagy 0786 032004 és 0762 248663 mobilszámokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: